Mākslinieciskās jaunrades centrsPraktiskās estētikas skola

Ģimeņu sporta diena

Jau otro gadu organizējam ģimeņu sporta dienu, kurā varēja pieteikties vecāki ar bērniem līdz 12 gadiem. Tā vakar mūsu skolas lielajā sporta zālē satikās 18 vissportiskākās ģimenes, lai kopā ar saviem bērniem sajustu pozitīvas emocijas un veselīgu sacensības garu. Pasākuma mērķis ir akcentēt fizisko aktivitāšu nepieciešamību ikdienas dzīvē. Visi dalībnieki iesaistījās dažādās fiziskās aktivitātēs – sporta spēlēs, stafetēs, “sporta stacijās” un dažādās atrakcijās.
Sportisku jautrību pasākuma laikā uzturēja klauniņi, ar priekšnesumiem priecēja “Kustību valodas” un “Estētiskās vingrošanas” audzēknes.
Nākamajā gadā ģimeņu sporta diena “KOPĀ – 3” būs!!!
Paldies skolotājai un trenerei Sandrai Podniecei par organizēšanu!

Deja, kā iedvesma….

Dejas teātra/Baleta studijas “Grande” jaunāko grupu audzēknes VEF Kultūras pilī piedalījās koncertā “DEJA kā iedvesma…”, kur priecēja skatītājus ar krāšņiem priekšnesumiem, kā arī prasmīgi dalījās ar sasniegumiem visa mācību gada laikā. Aplausi!!!

Eiropas diena

Sveicam visus Eiropas dienā!

Vai zinājāt, ka Eiropas diena, ko ik gadu atzīmē 9. maijā, ir veltīta mieram un vienotībai Eiropā.
Šajā datumā atzīmē vēsturiskās deklarācijas gadskārtu, kurā izklāstīta ideja, kā Eiropā iedibināt jauna veida politisko sadarbību, kas karadarbību starp Eiropas nācijām padarītu neiedomājamu.
Šo priekšlikumu uzskata par pašreizējās Eiropas Savienības pirmsākumu.

Stikla mākslinieciskās apdares audzēkņu darbs (skolotāja Inga Jaunzeme-Grīnvalde)

Konkurss noslēdzies!

Vai paguvāt apskatīt mangas?
Jau trešo gadu pēc kārtas organizējam bērnu un jauniešu vizuālās mākslas konkursu – izstādi „ANIME”, šoreiz tēma „MANGA”.
Konkurss ir noslēdzies, apbalvošanas pasākums notika.
Konkursā varēja piedalīties Rīgas pilsētas vispārizglītojošo skolu un interešu izglītības iestāžu audzēkņi no 6 līdz 25 gadiem. Šogad piedalījās 12 skolas un 29 audzēkņi iesniedza savus darbus.
Paldies skolotājai Aļonai Andrišakai par organizēšanu!
Te neliels ieskats:

Dejosim!

Mūsu “sienāzīši” XIII Lavijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos DEJOS!
Deju kolektīvu skatē iegūts 1. pakāpes diploms ar gandrīz maksimālo punktu skaitu šajā grupā: 44.5 no 45. iespējamiem! Lepojamies!
Paldies Sandrai, Maijai un Ignatam!