Izvēlne
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu

Dizains nav vienkārši māksla, tā ir funkciju elegance.

F.A. Porsche Porsche dibinātājs

718

No €65,700.00€530 mēnesī

718 modeļi tika radīti tāpēc, ka mums vienkārši patika kaut ko tādu radīt. Tie ir sporta rodsteri ar vidusdaļā izvietotu motoru, kas sevī apvieno leģendārās Porsche 718 sacensību garu ar rītdienas sporta automašīnu un uzliek to uz lielceļiem jau šodien.

911

No €125,700.00€1,013 mēnesī

Ilgtspējīgs dizains mūsdienu interpretācijā. Nepārprotamo 911 siluetu vislabāk raksturo tā ikoniskās līnijas. Kopš 1963. gada, tas tikpat kā nav mainījies un ir kļuvis par visu Porsche modeļu DNS sastāvdaļu.

Taycan

No €105,000.00€847 mēnesī

Dvēselei piemīt vairāki aspekti. Tā ir mainīga, vienmēr kustībā un tā atklāj sevi visdažādākajos veidos – caur smaidu, kurā ir redzama patiesa sajūsma. Vai caur iekšēju tiekšanos pēc brīvības, ko var just atrodoties pie jaunā Taycan Cross Turismo stūres.

Panamera

No €111,390.00€898 mēnesī

Vai vīzija var būt loģiska? Vai tā vispār drīkst tāda būt? Mēs uzskatām, ka jo vizionārāka ideja ir sākumā, jo aizraujošāka tā ir beigās un par to ir jo vairāk vērts cīnīties. Tā tas bija ar Panamera. Sporta automašīnu četriem cilvēkiem ar iespaidīgu veiktspēju un komfortu.

Macan

No €87,300.00€704 mēnesī

Mēs gūstam pieredzi caur savām maņām. Protams, tas ietver arī to sajūtu, kas mums rodas tad, kad mēs braucam ar savu sporta auto. Jaunās paaudzes pilnībā elektriskais Macan aizrauj ar savu unikālo dizainu un elektroauto jaudu.

Cayenne

No €96,100.00€775 mēnesī

Cayenne un Cayenne Coupé – abas lepojas ar pārsteidzošu izskatu un iespaidīgu sniegumu, kam paralēli ir līdz pat piecām sēdvietām. Neatkarīgi no tā, vai jūs dodat priekšroku doties nākamajā piedzīvojumā kopā ar draugiem Cayenne vai tomēr jūs valdzina Coupé ikoniskās līnijas, tas ir pilnībā jūsu gaumes jautājums.

Pakalpojumi

Mēs Porsche centrā Rīga piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu gan jauniem, gan jau esošiem klientiem, tajā skaitā, piedāvājam veikt izmēģinājuma braucienus ar jaunākajiem Porsche modeļiem, veikt iegādātās Porsche diagnostiku un/ vai remontu, auto apdrošināšanu, finanšu pakalpojumus, lai palīdzētu jums ar auto iegādi, kā arī piedāvājam tirdzniecībā Porsche Tequipment auto aksesuārus un apģērbus.

Porsche
pārdošanas konsultācija

Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem.

Jūs domājat par kādu no mūsu Porsche modeļiem, bet neesat pārliecināts, vai tas attaisnos jūsu cerības un sniegs jums to braukšanas prieku, par kuru visi tā runā? Aizpildiet mūsu konsutlācijas pieteikuma formu un mūsu pārdošanas konsultanti ar prieku atbildēs un visiem jūsu jautājumiem.

Sazvanāmies tiešsaistē!

Ātri un ērti. Mēs tagad piedāvājam arī sazvanīties tiešsaistē, lai atbildētu uz jums interesējošajiem jautājumiem par Porsche modeļiem, iegādes iespējām, pieejamību, testa braucieniem, utt. Ja jums ir interese par kādu no mūsu modeļiem, tad droši piesakiet konsultāciju tiešsaistē.

Apkope un remonts
oficiālā dīlera servisā

Porsche autoserviss

Ražotāja sertificēti automehāniķi un mūsdienīgākās tehniskās iekārtas, un aprīkojums, palīdz nodrošināt viskvalitatīvāko un efektīvāko apkopi un remontu jūsu automašīnai. Uztici savu Porsche apkopi un/ vai remontu mums un esi drošs par to, ka tavai problēmai tiks rasts vispiemērotākais risinājums.

Kopšanas pakalpojumi

Piedāvājam Porsche virsbūves un salona kopšanas pakalpojumus, kas ietver salona ķīmisko tīrīšanu, ādas apkopi, virsbūves iespiedumu likvidēšanu, pārklāšanu ar keramisko pārklājumu, nanopārklājumu stikliem, utt.

Finanšu un apdrošināšanas
pakalpojumi

OCTA/ KASKO

Pērc OCTA un/ vai KASKO apdrošināšanas polisi pie mums un saņem sev pielāgotu piedāvājumu, izcilu apkalpošanu, iespēju saņemt ikdienas atbalstu un papildus bonusu – atlaidi autoservisa apmeklējumam.

Līzings

Lai atvieglotu jūsu jaunā Porsche iegādi, mēs sniedzam konsultācijas un atbalstu gan finanšu, gan operatīvā līzinga noformēšanā. Piesakieties finanšu konsultācijai un saņemiet jūsu situācijai visatbilstošāko piedāvājumu.

Pagarinātā garantija

Brauc bez satraukuma līdz pat 15 gadiem vai 200'000 km. Pagarinātā garantija lietotām Porsche automašīnām ir tāda pati, kā jauna auto garantija. Baudi savu Porsche, uzliekot nevajadzīgās rūpes uz mūsu pleciem.

Porsche Tequipment.

Porsche Tequipment oriģinālie automašīnu aksesuāri ir tirgū jau vairāk nekā 20 gadus. Aksesuāri ir augstas kvalitātes preces ar kurām Jūs varat pārveidot savu Porsche, kā vēlaties. Porsche Tequipment ietver dizaina virsbūves elementus, lietos diskus un disku aksesuārus, salona detaļas un apdares elementus, audio un komunikāciju sistēmas, bērnu sedeklīšus, auto apkopes produktus un citas preces.

Porsche pasaule

Porsche ir gādājis pasaulei prieku un sajūsmu jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1931. gadā Štutgartē, Vācijā, un kopš no ražošanas līnijas lejā tika nolaists pirmais Porsche modelis. Šajā vairāk nekā 90 gadu ilgajā laika posmā, Porsche ir izveidojis savu pasauli un kultūru, atverot jaunas ražošanas telpas un dīleru centrus visā pasaulē, uzvarot dažādās autosporta sacensībās, uzstādot jaunus Ginesa pasaules rekordus, izdodot savu žurnālu un pat atverot pirmo muzeju, kas ir pilnībā veltīts tieši šī pasaulē populārākā luksusa sporta auto zīmola vēsturei, par kādu Porsche tiek uzskatīts šodien.

Autosports.

Mēs būvējam sacīkšu automašīnas un piedalāmies autosporta sacensībās. Tā ir mūsu kaislība, mūsu tradīcija un mūsu princips. To, ko mēs iemācāmies autosportā, mēs pārnesam uz sērijveida ražošanu, lai būvētu vislabākās iespējāmās sporta automašīnas.

Muzejs.

Apskatiet leģendāras sacīkšu un sporta automašīnas, aizraujošus sērijveida modeļus, kā arī neparastus prototipus. Vairāk nekā 80 dažādi modeļi aizvedīs jūs vēsturiskā ceļojumā sākot no Porsche pirmajiem gadiem līdz mūsdienām.

Auto vadīšanas pieredze.

Piesakieties jebkurai no mūsu “Driver’s experience” autovadīšanas programmām un sēdieties pie Porsche stūres programmā Pieredze uz trases, programmā Sacīkšu pieredze, Ceļošanas pieredze, Ledus pieredze un/vai Piedzīvojumu pieredze.

Christophorus.

Christophorus ir oficiālais Porsche žurnāls ar aizraujošiem fona stāstiem, ekskluzīvām intervijām utt. Žurnāls tiek izdots desmit valodās un ir viena no vecākajām klientiem paredzētajām publikācijām visā pasaulē.

Klubi.

Latvijā un visā pasaulē darbojas vairāki Porsche auto entuziastu klubi. Daži no klubiem apvieno Porsche īpašniekus vai fanus bez ierobežojumiem, savukārt citi ir paredzēti tieši sacīkšu automašīnām vai klasiskajām automašīnām.

Exclusive Manufaktur.

Īpaši talantīgi meistari izstrādā ar rokām gatavotus dizaina elementus un individualizētas detaļas, lai piedāvātu tev visizcilāko sporta automašīnu. Būtība ir piedāvāt kaut ko unikālu, lai beigās tu varētu to nosaukt par “savu” Porsche.

E-veikals

Mūsu tiešsaistes veikalā jūs atradīsiet visu, kas liks jūsu Porsche sirdij pukstēt straujāk. Šeit jūs varat iegādāties sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbu, kā arī personīgos aksesuārus, automašīnas piederumus un daudz ko citu.

Auto
aksesuāri

Porsche
Lifestyle

Elektriskie
velosipēdi

Presei

Skatīt visu

Biežāk uzdotie jautājumi

1. Vai ir iespējams pasūtīt individuāli pielāgotu Porsche automašīnu?

Jā – jums tikai atliek mājaslapas augšdaļā izvēlēties interesējošo sporta auto modeli un spiest uz saites Uzbūvē savu. Izmantojot automašīnu konfigurēšanas rīku, iespējams pielāgot virsbūves krāsu, disku modeli un krāsu, riteņu aksesuārus, salona krāsu un materiālus, sēdekļus, kā arī ļoti daudzveidīgu individuālo aprīkojumu – sākot ar uzrakstiem un uzlīmēm un beidzot ar dažādām piedziņas un šasijas variācijām.

2. Vai Porsche klāstā atrodamas arī elektriskās un hibrīda automašīnas?

Protams! Porsche Latvija piedāvājumā ir automašīnas gan ar pilnībā elektrisku, gan Plug–in hibrīda piedziņu. Porsche elektromobilis Taycan pieejams daudzveidīgās variācijās, sākot ar izteikti sportisko sedanu Taycan Turbo S un beidzot ar Taycan Turbo Cross Turismo, kas ir lieliski piemērots arī bezceļu izbraucieniem. Savukārt Plug–in hibrīda tehnoloģija pieejama Panamera 4 E–Hybrid un Cayenne E–Hybrid modeļiem. Visas nupat nosauktās sporta mašīnas tuvāk varat iepazīt mūsu mājaslapas sadaļā E–Mobility un E–Performance.

3. Kā iespējams pieteikties testa braucienam?

Neatkarīgi no tā, vai jūs interesē lietots vai jauns auto, noteikti vēlēsieties to iepazīt testa braucienā. Lai tam pieteiktos, jums atliek vien doties uz pakalpojumu sadaļu Konsultācijas, kur varēsiet izvēlēties jums interesējošo modeli, konsultācijas datumu un laiku, konsultantu, tikšanās vietu (klātienē vai tiešsaistē) un valodu, kā arī, protams, testa braucienu. Labā ziņa – testa brauciens var norisināties ne tikai Porsche centrā Rīgā, Krasta ielā 54, bet arī jūsu izvēlētā adresē!

4. Vai Porsche piedāvājumā ir tikai jauni auto?

Auto tirgus neatņemama sastāvdaļa ir lietotas automašīnas, tāpēc arī pie mums pieejami mazlietoti auto. Piebildīsim, ka Porsche Approved lietotie spēkrati ir teju kā jauni auto no salona, jo tie ir izgājuši rūpīgu 111 punktu pārbaudi, un šīm automašīnām piemērojam vismaz 12 mēnešu garantiju.

5. Kādus pakalpojumus piedāvā Porsche?

Lietotie un jaunie auto ir tikai aisberga redzamā daļa, ko piedāvā Porsche auto salons. Mūsu klientiem ir pieejams Porsche oficiālais autoserviss periodiskām apskatēm, diagnostikai un remontdarbiem, izsmeļošas konsultācijas (tostarp – par finansēšanas iespējām un garantiju), Porsche Connect digitālais ceļvedis, un daudz kas cits. Ar visiem pakalpojumiem varat iepazīties sadaļā Pakalpojumi.

Sīkdatnes.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.